Quatre santcugatencs nominats als Premis Butaca

Mercè Arànega, Ramon Madaula, Mònica Portillo i Roger Àbalos opten als Premis Butaca en diverses categories

Els actors santcugatencs Mercè Anànega, Ramon Madaula i Mònica Portillo, i el tècnic de so Roger Àbalos estan nominats a la 22a edició dels Premis Butaca de Teatre.

Arànega opta al guardó en la categoria de Millor Actriu, pel seu paper a Neus Català, un cel de plom. En la mateixa categoria competeix amb Anna Alarcón (Psicosi de les 4.48), Sílvia Bel (Maria Estuard) Míriam Iscla (Dona no reeducable) i Clara Segura (Conillet).

Per la seva banda, Ramon Madaula opta al Premi a Millor Actor per l'obra A Teatro con Eduardo, competint amb Andreu Benito (Marits i Mullers), Oriol Genís (Vespres de la Beata Verge), Lluís Homar (El professor Benhardi) i Pol López (El curiós incident del gos a mitjanit i Hamlet).

D'altra banda, l'actriu santcugatenca Mònica Portillo opta al premi de millor musical per Oh my god Barcelona, un espectacle de la companyia Bratislava, de la qual Portillo n'és una de les fundadores. El musical de Portillo competeix amb, 73 raons per deixar-te, Molt soroll per no res, Shaking Shakspeare i Sugar, ningú no és perfecte.

Finalment, Roger Àbalos, tècnic de so, opta al premi Espai sonor o disseny de so per la representació de Els cors purs. Una nominació que comparteix amb Damien Bazin i amb la que competeix amb Don Juan, Molt soroll per no res i El público.

Des d'aquest mateix dijous ja es pot participar de la votació popular, fins al 12 de desembre. Els premis es lliuraran el 19 de desembre al teatre Apolo de Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem