Més de 400 dansaires celebren la 12a Mostra de Dansa

El parc de Ramon Barnils ha aplegat més d'un miler de persones per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

Un any més Sant Cugat ha celebrat el Dia Internacional de la Dansa. Per 12è any consecutiu 10 escoles de dansa del municipi més una de convidada han celebrat, aquest dissabte 30 d'abril, la Mostra de Dansa.

El parc de Ramon Barnils, ha aplegat des de les 18.00h de la tarda, més d'un miler de persones que s'han volgut afegir a aquesta cita tan consolidada a la ciutat. Un projecte que, com destaca la tinenta d'alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, "està més que consolidat. Vull destacar la iniciativa d'aquest Sant Cugat Dansa i posar valor a què la cultura la fem entre tots". Fortuny, que s'ha mostrat molt agraïda amb totes les escoles de dansa que ho han fet possible ha afegit que "més enllà de la cultura patrimonial, també volem que a Sant Cugat se'ns conegui per aquesta cultura viva, com la dansa i la música".

Les escoles participants han realitzat diverses actuacions de totes les disciplines. Clàssic, balls llatins, hi hop, oriental, tradicional, contemporani, neo classic i jazz. En total han estat més de 400 dansaires, d'entre 3  anys i persones adultes, les que han mostrat, un any més, el bon estat de salut de la dansa a Sant Cugat. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem