Més de 52.000 espectadors gaudeixen dels espectacles del Teatre-Auditori

La sala santcugatenca ha tancat la temporada estable amb un índex del 80% d'ocupació

El Teatre-Auditori de Sant Cugat finalitzava la temporada 2014-2015 el 31 de maig amb El crèdit i un total de 57.122 espectadors. Des del 24 de setembre de 2014, la sala santcugatenca ha acollit un total de 73 espectacles, arribant a tenir un índex d'ocupació del 80%.

D'altra banda, 24.410 escolars han gaudit de la campanya Anem al Teatre, gaudint d'alguns dels espectacles de la temporada. Ara, l'espectacle continua amb la programació d’Escoles en moviment, amb els festivals de finals de curs de 14 escoles, com Memory, La Farga o Esart.

Propera temporada

Les primeres propostes per la nova temporada.

A banda dels espectacles ja anunciats per a la propera temporada a la sala, que inclou les propostes de Joan Manuel Serrat, Carlos Latre, Vanesa Martin, Obeses amb la Banda Municipal de Barcelona, The Hole, Petits Camaleons i Els Pets fan cambra, Chucho Valdés en família, se suma a la programació.

Serà el 20 de novembre en el marc del Voll Damm Festival de Jazz de Barcelona, amb qui el Teatre-Auditori col·labora per desena vegada consecutiva. Les entrades per a aquest concert es posaran a la venda el 9 de juny.

La totalitat de la programació es donarà a conèixer en una presentació púbica el proper dimarts, 7 de juliol, a partir de les 19 hores, al Teatre-Auditori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem