Els millors ballarins catalans exhibeixen el seu talent a Sant Cugat

En la 5a edició de la Gala de Ballarins Catalans al Món van participar professionals del ball que treballen en companyies nacionals d'arreu del món

Sant Cugat va reunir a ballarins professionals catalans que ballen en les principals companyies de dansa a escala mundial en la Gala de Ballarins Catalans al Món, que es va celebrar el dissabte 26 de novembre al Teatre Auditori. Amb això, el talent i el nivell d'exigència d'aquests professionals van ser els protagonistes d'aquesta gala, que enguany ha celebrat la seva 5a edició.

Mostra de ballarins catalans al món al Teatre l'Auditori. FOTO: Ale Gómez


Aquesta gala neix amb l'objectiu de mostrar la qualitat dels ballarins catalans que hi ha, que a causa de no comptar amb una Companyia Nacional de Dansa han de marxar arreu del món per poder exercir la seva professió. Gràcies a Marisa Yudes, i amb la col·laboració de l'Associació Internacional de Ballarins de Catalunya, per 5è any s'ha pogut gaudir del talent d'aquests ballarins de Catalunya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem