Miquel Curanta del Club Tr3sC berena a la Canals-Galeria d'Art

Aquest dijous se celebra el segon berenar-col·loqui a la galeria

El director del Club Català de Cultura Tr3sC, Miquel Curanta, és el convidat de luxe del cicle Berenar amb... organitzat per la Canals-Galeria d’Art durant aquest any. Així que, a partir de les 19.30 hores tothom qui ho vulgui podrà berenar amb la companyia de Curanta. La iniciativa forma part de la voluntat de la galeria de convertir els espais d’art de la ciutat en centres on acollir altres arts.

El convidat
Miquel Curanta és llicenciat en comunicació audiovisual, màster en direcció de màrqueting i comunicació, i ha desenvolupat gran part de la seva activitat professional vinculat al món de la ràdio. Actualment és el director del Club Català de Cultura Tr3sC.

A mes, és membre fundador d’Acció per a la Divulgació Cultural de Catalunya (associació cultural creada per a difondre la llengua, cultura i tradicions de Catalunya, a través dels mitjans audiovisuals), fundador de l’emissora Ràdio Capital y responsable de diverses iniciatives en el sector audiovisual per a la normalització de la música en català als mitjans de comunicació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem