Tornen els 'Berenars amb...' a Canals-Galeria d'Art, amb Àngels Ponsa

La diputada al parlament de Catalunya parlarà de l'estat de la cultura i de les polítiques culturals al nostre país

La Canals-Galeria d'Art inicia aquest dijous, 27 d'octubre, el cicle Berenar amb..., que consisteix en reunir clients i amics de la Galeria, cada últim dijous de mes, en un berenar informal que comptarà amb la presència d'una personalitat del món cultural.

El cicle l'enceta la diputada al Parlament de Catalunya per CiU Àngels Ponsa qui, a les 18.30 hores i durant el berenar, parlarà de l’estat de la cultura a nivell de país, què el govern català està duent a terme, així com l’art com inversió, les visions de futur, i el valor afegit per les empreses i per la gent de cultura del país en aquests anys de crisi.

Per a Canals-Galeria d'Art, Berenar amb... “és una manera distesa de trobar-nos en un espai d’art, que per una tarda es converteix en un espai gastronòmic, en que els assistents gaudeixen d’un berenar-xerrada amb el característic pa amb tomàquet i embotits de la terra”.

Àngels Ponsa
La primera convidada a Berenar amb... és Àngels Ponsa, diputada al Parlament de Catalunya per CiU. Ponsa és llicenciada en Història de l’Art, i durant anys ha estat Tinent d’Alcalde de serveis personals -Cultura, Educació, Joventut, Salut, Benestar Social i Esports- a l’ Ajuntament de Sant Cugat Vallès. Cap del Servei de Participació de l’ Associació Catalana de Municipis i també a l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès. També és presidenta de la Sectorial de Cultura de CDC i darrerament, escriu articles en diferents mitjans de comunicació.

Important

El berenar estava previst celebrar-lo a les 19.30 hores, així que recordeu que hi ha hagut un canvi d'horari, per motius d'agenda, i se celebrarà una hora abans, a les 18.30 hores.

Per assistir-hi, cal reservar a la Canals-Galeria d'Art, i el preu és de 5 euros. L'aforament és limitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem