Neix 'El cinèfil', el nou mitjà de cinema amb segell santcugatenc

Una revista digital dedicada a l'univers del cinema en tota la seva amplitud

Ha nascut un nou mitjà de comunicació en català sota el nom 'El Cinèfil'. Es tracta d'una revista de cinema en xarxa i en català. En xarxa per les immenses opcions per a tenir un ventall més gran per a la presentació de continguts. I en català perquè, segons senyala l'equip de 'El Cinèfil', el nombre de publicacions dedicades al cinema són bastant escasses. Entre altres, el mitjà està impulsat pel periodista santcugatenc Joan Ramon Armadàs.

'El Cinèfil' s'estrena amb un equip format per més de 25 persones entre periodistes i col·laboradors que escriuran diàriament sobre diversos àmbits relacionats amb el cinema. El mitjà presentarà continguts sobre les properes pel·lícules que arribaran a les grans pantalles, les populars sèries i documentals de televisió, ressò dels diferents festivals i cicles de cinema que es faran a Catalunya..

L'objectiu de 'El Cinèfil' és ser altaveu d'aquest univers per informar i recomanar tots els esdeveniments relacionats amb pel·lícules, curtmetratges, documentals i sèries que hi ha al país. Actualitat, crítica, reportatge, opinió, fotoperiodisme, entrevista, humor gràfic són alguns dels continguts que presentarà 'El cinèfil' acompanyar d'articles i notícies del món del setè art.

 
Comentaris

Destaquem