Neix la Beca Joan Cabanas-Alibau de Fotografia a Sant Cugat

Convocada per la Casa Museu - Cal Gerrer, QgatFoto i l’Ajuntament, té per objectiu promoure la creativitat artística i la recerca de noves formes d’expressió en fotografia

La Fundació Cabanas / Casa Museu – Cal Gerrer, l'associació fotogràfica QgatFoto i l'Ajuntament de Sant Cugat han convocat la primera edició de la Beca Joan Cabanas-Alibau de Fotografia. Una beca en homenatge a Joan Cabanas Alibau (1907-1952), qui va ser el primer fotògraf professional de Sant Cugat, testimoni de la vida social de la població durant la primera meitat del segle XX, i autor del fons fotogràfic més important de la vila.

 

La beca, que té per objectiu promoure la creativitat artística i la recerca de noves formes d'expressió en fotografia, es presentava aquest dijous, 17 de setembre, coincidint amb la inauguració de l'exposició “Gynaíkes”, de Miquel Abat, a la Casa Museu – Cal Gerrer.

 

La beca s’ha creat amb l’objectiu de descobrir, reconèixer i promoure els creadors que utilitzen la fotografia com a mitjà expressiu. Té una dotació econòmica de 2.000 euros, que serviran per finançar la realització del projecte guanyador i l’obra resultant es podrà visitar a la seu de la Fundació, a Cal Gerrer.

Durant la presentació s'inaugurava l'exposició 'Gynaíkes'. FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem