contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

No et perdis la presentació del llibre 'El pantà maleït: Les morts de Susqueda'

La presentació del llibre 'El pantà maleït: Les morts de Susqueda' és gratuïta i està oberta a tothom prèvia inscripció al formulari

La Sala El Siglo del Mercantic acollirà la presentació del llibre El pantà maleït: Les morts de Susqueda, de Tura Soler el pròxim dimarts 18 de gener a les 19 hores. Una presentació que no et pots perdre! Presentat per la directora adjunta del TOT Sant Cugat, Àgata Guinó, l'acte és gratuït i és obert a tothom. Per poder venir es pot omplir el formulari que s'adjunta més avall.

La presentació del nou text està coorganitzat pel TOT Sant Cugat i el Mercantic, patrocinat per Amat Cultura i compta amb la col·laboració de la llibreria Alexandria. La Campana Edicions i Òmnium Cultural. A més, i si vols un exemplar del llibre El pantà maleït: Les morts de Susqueda pots participar en el sorteig clicant aquí.

El pantà maleït: Les morts de Susqueda

El text explica l'assassinat del 2017 d'una parella de joves al pantà de Susqueda. Un cas que continua sense resoldre, amb molts interrogants oberts i un únic sospitós, actualment en llibertat. El doble crim de Susqueda continua essent un misteri, ja que no s'ha localitzat l'arma homicida, es desconeix el mòbil del crim i no està clar on va ser exactament l'escena dels assassinats.

Si no veus correctament el formulari clica aquí

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem