Òmnium celebra el Gran Dissabte amb l'objectiu d'incrementar el nombre de socis

Òmnium Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte 11 de juny el Gran Dissabte

La delegació santcugatenca d'Òmnium ha celebrat, aquest dissabte 11 de juny, el Gran Dissabte. En un acte obert als socis i a la ciutadania en general, l'entitat local s'ha reunit a la Casa de Cultura per avaluar la tasca feta durant l'any i oferir propostes de millorar.

El Gran Dissabte consisteix en una trobada que es realitza a totes les delegacions territorials de Catalunya d'Òmnium. Pel que fa a Sant Cugat, durant la cita s'ha avaluat la tasca feta i s'han dissenyat els eixos principals a seguir per l'entitat en els pròxims mesos.

En aquest cas, tal com destaca la cap de comunicació d'Òmnium Sant Cugat, Sílvia Solanellas, "un dels eixos principals és passar de la paraula eixamplar la majoria social a compartir aquesta majoria. Pel que fa aquí a Sant Cugat, hem parlat dels projectes que posem en marxa, com els premis Pere Ferrer, el Nadal a Casa o la Flama del Canigó, que tindrà lloc el 23 de juny".

Com a aspectes de millora, l'entitat es marca com un dels objectius recuperar la tradició de les fogueres de Sant Joan als barris. Una iniciativa que es va impulsar des d'Òmnium i va ser aprovada al Ple Municipal amb l'objectiu de recollir la singularitat de la flama.

Un altre dels projectes tractats durant la jornada ha estat la Setmana Literària. Si fins ara Òmnium celebrava la Nit Literària, una de les cites més rellevants de l'entitat, enguany es convertirà en una setmana, que tindrà lloc el darrer trimestre d'enguany.

Finalment, la trobada, que ha comptat amb més d'un centenar de socis, ha servit per fer un balanç de l'estat de l'entitat. En aquest aspecte, Solanellas ha destacat que "estem molt contents, hem incrementat els socis i s'estan implicant. Ara som 1.300, però encara volem créixer més".

L'acte ha comptat amb la participació de l'escriptora Empar Moliner FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem