El 'Paga-li, Joan' també es balla per Sant Pere, des de casa

El tradicional ball del vano i el ram s'ha viscut enguany en format virtual

La Comissió del Paga-li, Joan ha volgut mantenir viu el tradicional ball del vano i el ram que cada any es balla per Sant Pere als jardins que porten el seu nom a Sant Cugat del Vallès. Enguany, però, i atesa la situació generada per la Covid-19 i la suspensió de la Festa Major, el ball s'ha viscut en format digital a les xarxes socials.

Així, a les 20 hores, s'ha pogut gaudir del resultat de la crida feta per l'organització en el marc del programa d'activitats #SantPereACasa. La Comissió del Paga-li, Joan proposava als santcugatencs enregistrar un vídeo per mostrar els passos de la dansa típica local i fer-la arribar per correu electrònic.

 

Tots els balladors podien disposar del vano plegable dissenyat per a l'ocasió per l'Escola d'Art de la ciutat, i que es va repartir a les llars a principis de juny.

Un ball que, un any més, ha comptat amb la participació dels Gegants de Sant Cugat, el Joan i la Marieta, ballant des del claustre del Monestir, i de la música de la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona.

 

Més info: El Joan i la Marieta ballen el 'Paga-li, Joan' des del claustre del Monestir

Més informació
 
Comentaris

Destaquem