S'anul·la la Festa Major

No hi haurà Festa Major

L'Ajuntament de Sant Cugat ha decidit anul·lar la Festa Major de Sant Cugat a causa de la pandèmia del coronavirus, juntament amb la resta de festes majors dels barris santcugatencs. Després d'un llarg debat, l'Ajuntament ha anunciat, el dimecres 8 d'abril, que queda cancel·lada la Festa Major 2020 (que s'havia de celebrar entre el 26 i 29 de juny) per prioritzar la salut i el benestar.

 Així ho explica Esther Madrona, tinenta d'alcaldia de Cultura, en el comunicat oficial: "Ens veiem obligats a prendre una decisió difícil, excepcional, però hem de ser curosos i conscients del moment que estem vivint". A més, Madrona assenyala, en el comunicat, que ha sigut una decisió consensuada amb la resta d'agents: "Sabem que es farà estrany no gaudir de la Festa Major com sempre hem fet, però el que hem decidit ho hem parlat amb els agents implicats i agraïm per avançat la seva comprensió".

A més, l'Ajuntament de Sant Cugat ha cancel·lat també les Festes Majors dels diferents barris de Sant Cugat com és el cas de la Floresta, Mira-sol, Mas Gener, Can Barata i Sol i Aire a causa de la pandèmia del coronavirus.

Tanmateix, l'àrea de Cultura i Joventut de l'Ajuntament està treballant per organitzar una gran festa durant la tardor per omplir el buit d'aquesta decisió i per celebrar el retrobament de la ciutadania i activar de nou la cultura del municipi. "Tenim moltes ganes de reactivar la ciutat amb una gran festa popular a la tardor per celebrar el retrobament de la convivència i de la cultura", sentència Esther Madrona en el comunicat de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 

Més info: La "gran festa ciutadana" de la tardor no serà una Festa Major

Més informació
 
Comentaris

Destaquem