contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

Participa en aquest sorteig i guanya una edició d''El pantà maleït: Les morts de Susqueda'

El sorteig coincideix amb la presentació del llibre 'El pantà maleït: Les morts de Susqueda' la tarda del dimarts 18 de gener al Mercantic

Si t'agrada el true crime ara tens la possibilitat de guanyar el llibre El pantà maleït: Les morts de Susqueda. Un text que aborda un dels crims que més va impactar a la societat catalana, el doble crim del pantà de Susqueda, l'assassinats d'una parella de joves encara sense resoldre. El TOT Sant Cugat sorteja dues edicions d'aquest llibre de la periodista d'investigació Tura Soler. Si vols fer-te amb una de les edicions, hauràs de participar en el sorteig a través del formulari que s'adjunta més avall. 

El sorteig coincideix amb la presentació del text el pròxim dimarts 18 de gener a la Sala El Siglo del Mercantic a les 19h. Presentat per la directora adjunta del TOT Sant Cugat, Àgata Guinó, l'acte és gratuït i està obert a tothom prèvia inscripció. La presentació del nou text està organitzat pel TOT Sant Cugat, patrocinat per Amat Cultura i compta amb la col·laboració del Mercantic, La Campana Edicions, la llibreria Alexandria i Òmnium Cultural.

El pantà maleït: Les morts de Susqueda

El text explica l'assassinat del 2017 d'una parella de joves al pantà de Susqueda. Un cas que continua sense resoldre, amb molts interrogants oberts i un únic sospitós, actualment en llibertat. El doble crim de Susqueda continua essent un misteri, ja que no s'ha localitzat l'arma homicida, es desconeix el mòbil del crim i no està clar on va ser exactament l'escena dels assassinats.

Si no veus correctament el formulari clica aquí.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem