Torna un any més "Pedra i Sang" amb un relleu generacional

Les entrades per la representació ja estan a la venda

Pedra i Sang torna un any més per les festes de Nadal i ho farà amb la seva 21a edició. La principal novetat d’enguany és el canvi generacional que hi haurà en la direcció, i és que Martina Vilarassau pren el relleu a la seva mare, Dolors Vilarassau, després de codirigir l’obra conjuntament l’any passat. “Gràcies a aquesta obra, em dedico a les arts escèniques” ha explicat Martina Vilarassau el dia de la presentació de la 21a edició dilluns 4 de desembre,

A l’acte també ha agafat el testimoni Cris Martínez, directora musical a càrrec de l’obra, que ha aprofitat l’acte per agrair a l’anterior director musical: “Ens hem reunit diverses vegades i m’ha posat les coses molt fàcils”, ha afirmat la nova directora respecte a Albert Santiago, que ja no durà a terme aquesta tasca. Ambdues s’han mostrat molt contentes de poder agafar aquesta obra i amb ganes d’afegir el seu toc personal, intentant mantenir al màxim l’essència. 

Pedra i Sang és una obra que ja compleix 21 temporades i el seu creador era present a la presentació. Josep Maria Jaumà, qui ha fet  una comparació entre el teatre i les roses: "Una obra de teatre és com un ram de flors, però Pedra i Sang ja és un roser. Ha fet arrels a la nostra ciutat i els que agafin aquest roser l'han de tractar amb cura". L'autor, també, ha aprofitat per demanar als ciutadans que assisteixin a veure l'obra: "Han de venir per fer un acte santcugatenc" ha demanat Jaumà. També ha tingut la paraula un dels actor, Ricard Mariné que representa l'Abat Biure en l'obra. Un actor molt satisfet per poder tornar a actuar en aquesta obra i que ha confessat que el dia més especial per fer l'obra és el 25, ja que és quan van passar els fets interpretats en Pedra i Sang. 

Finalment, la regidora de Cultura, Núria Escamilla, ha agraït a Martina Vilasarau agafar el relleu d'aquesta direcció. "Com a santcugatenca, no m'imagino un Nadal sense Pedra i Sang", ha explicat la regidora.

L'obra es podrà veure els dies 25 i 26 a les 20.00h i els dies 27 i 28 tindran una doble funció, la primera a les 19.00h i la segona a les 21.30h. Les entrades ja es troben a la venda i es poden comprar presencialment a l’Oficina de Turisme o per internet.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem