Nadal Sant Cugat 2023: Totes les activitats

Sant Cugat celebra Nadal amb prop de 200 activitats

Les festes de Nadal a Sant Cugat se celebren aquest any a Sant Cugat amb austeritat per la situació econòmica de l'Ajuntament. Enguany, hi ha prop de 200 activitats, unes 200 menys que l'any passat, a conseqüència d'aquesta retallada i de que no hi ha envelat ni parc jove, per tant no hi ha les activitats que es portaven a terme en aquests espais. Les festes de Nadal a Sant Cugat són possibles gràcies a l'Ajuntament amb el suport d'una cinquantena d'entitats, les activitats religioses de la Parròquia de Sant Per d'Octavià i amb les activitats que organitza l'EMD de Valldoreix i les entitats valldoreixenques.

  Totes les activitats de Nadal !

 

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials Twitter, Facebook, Instagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i la genèrica #Nadalstc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem