Peter Pan puja a l'escenari del Teatre-Auditori

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat explicarà el conte amb música, veu, teatre i dibuixos aquest 9 d'octubre

El Teatre-Auditori de Sant Cugat acull aquest diumenge, 9 d'octubre, la versió musicada del conte de Peter Pan. Ho fa de la mà de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat a les 18 hores.

A l'escenari, no sols es podrà gaudir de la banda sonora de la pel·lícula Peter Pan, composta per James Newton Howard l'any 2003, interpretada per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. També hi haurà veu, teatre i dibuixos.

L'actor Joan Berlanga narrarà el conte en directe, els Tallers de Teatre Sílvia Servan faran diverses accions teatrals, i Anna Calvo ha realitzat una creació visual de la qual es podrà gaudir durant l'espectacle, d'una hora de durada.

A més d'aquesta obra, el concert comptarà amb altres peces musicals nord-americanes. La formació simfònica santcugatenca, dirigida per Josep Ferré, oferirà Frozen, de Kristen Anderson-López, i un popurri de musicals compostos per Bob Krogstad.

L'espectacle s'emmarca dins la programació Uaal·la, en família, que presenta diferents propostes artístiques per gaudir en família a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem