Premis Gaudí amb rostres santcugatencs

'13 dies d'octubre', protagonitzada per l'actor de Sant Cugat Carles Martínez, i In Extremis Film per 'Anacleto: Agente secreto' premiats als guardons del cinema català

Els Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català han reconegut amb el Premi a la Millor Pel·lícula per a televisió el film 13 dies d'octubre, protagonitzada per l'actor santcugatenc Carles Martínez.

La pel·lícula, dirigida per Carlos Marques-Marcet, es va estrenar el 10 de setembre de 2015, a TV3. Un film que recrea els darrers instants de la vida de Companys, el president de la Generalitat de Catalunya afusellat pel règim franquista el 15 d'octubre de 1940. Aquest 31 de desembre rebia el guardó durant la celebració de la VIII edició dels Premis Gaudí.

El seu protagonista explicava la pel·lícula en una entrevista al TOT Sant Cugat.

D'altra banda, l'empresa In Extremis Film, coordinada pel santcugatenc Sergi Subirà, i de la que en forma part el també santcugatenc Albert Martínez, revien el Premi Gaudí als Millors Efectes Especials per Anacleto: Agente secreto.

Una pel·lícula que també opta a aquest reconeixement als Premis Goya.

Albert Martínez, amb el Premi Gaudí d'In Extremis Films FOTO: CedidaSergi Subirà amb el Premi Gaudí d'In Extremis Film FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem