La programació OFF del Teatre-Auditori es consolida amb una programació variada

Les activitats complementàries del Teatre-Auditori persegueixen l’objectiu de crear i formar nou públic

Un bon grapat de propostes adreçades a tots els públics configuren les activitats complementàries a la programació estable del Teatre-Auditori que persegueixen l’objectiu de crear i formar nou públic.

Una Hora de Màgia

Tornen les propostes de màgia al Cafè Auditori els dissabtes a la tarda amb Mag Struc, Joana Andreu, filla del mític màgic Andreu, Àlvaro Cortés, campió d’Espanya de màgia o Adagi l’il·lusionista.  

Jazz en Viu

També els cicles de Jazz en viu els diumenges al vespre al Cafè Auditori amb Belén Bandera i Jaume Llombart, el trio Xavi Torres o el sextet Toni Vaquer o el quartet de Joan Monné.

Assaig obert

Al març el Teatre-Auditori ofereix la possibilitat de conèixer com es prepara una companyia abans de sortir a escena. En concret, a la companyia internacional de dansa, Käfig.

Parlem de...

A més a més, s’han programat set sessions de Parlem de..., un clàssic en les activitats complementàries del Teatre-Auditori que permetrà als espectadors acostar-se al Concert de Violí de Txaikovski, l’òpera Manon Lescaut de la mà de Marc Sala o el Concert de l’Stabat Mater de Salvador Brotons de la mà de Xavier Chavarría.

Per altra banda, l’actriu Mercè Arànega atendrà durant 45 minuts als espectadors que així ho desitgin, en exclusiva, després de la seva funció Instruccions per fer-se feixista.

Mediació i inclusivitat

D’altra banda, el Teatre-Auditori està apostant per les activitats inclusives i aquesta temporada va programar una visita tàctil de l’obra de La Plaça del Diamant perquè les persones amb discapacitat visual puguin tocar elements del vestuari, l’atrezzo i l’escenografia a la qual assistiran posteriorment. “Estem obrint totes les activitats complementàries a tots els col·lectius”, explica Fran Lahera, programador del Teatre-Auditori. En una sessió de 30 minuts, les persones amb discapacitat visual poden accedir a tocar l’escenografia i tot el vestuari per poder imaginar-se millor l’obra quan l’escoltin.

Un matí d’Orquestra

Aquesta temporada continua aquesta activitat dins el projecte Apropa Cultura per apropar el coneixement dels músics d’orquestra a persones amb discapacitat intel·lectual, gent gran, persones que conviuen amb trastorn mental, etc.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem