Quatre exposicions amb motius del Dia Internacional de la Dona

Diferents espais de Sant Cugat acullen mostres per commemorar la jornada

Fins a quatre exposicions són les que es poden veure a Sant Cugat del Vallès amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona el 8 de març.

Dones” és el nom de la mostra que acull l’Ateneu Santcugatenc del 2 al 27 de març. Una col·lecció d’il·lustracions de retrats de dones de l’artista santcugatenca Elisabeth Quito.

El Casal de Mira-sol acollirà, del 6 de març al 4 d’abril, l’exposició “Drets sexuals i reproductius a l’Índia rural”. Organitzada per la Fundació Vicente Ferrer, l’exposició es pot visitar de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

Per la seva banda, l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat exposa, del 8 al 28 de març, els cartells presentats al concurs del Dia de la Dona. Unes obres d’entre les quals s’ha escollit el cartell que il·lustra la programació d’actes amb motiu d’aquesta commemoració a Sant Cugat, la creació de Paula Pérez Cuello.

L’exposició s’inaugurarà el 8 de març coincidint amb el lliurament dels premis d’aquest concurs, a les 18 hores. Un acte al qual seguirà la xerrada dinamitzada “Dona i ficció” a càrrec d’Alícia Reyero, a la mateixa escola.

Finalment, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater presenta l’exposició fotogràfica i de vídeo “Hereves de les ruïnes”, de Pablo Tosco.
La mostra presenta històries de dones que lluiten contra l’horror de la guerra a la República Centreafricana. Una exposició organitzada per Oxfam Intermon.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem