El primer Congrés de les Dones Emprenedores de Catalunya es farà a Sant Cugat

La trobada està organitzada per la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat i comptarà amb la presència de Sor Lucía Caram, Miquel Huguet i Víctor Küppers entre els ponents

El pròxim 13 de març el Teatre-Auditori de Sant Cugat acullirà la primera edició del WiP (Women in Progress), un congrés dedicat a l’emprenedoria, l’empresa, les noves tecnologies i el màrqueting des del punt de vista de la dona. En la trobada, ponents i públic realitzaran debats oberts i participatius amb la intenció d’extreure noves mirades, conceptes, aportacions i respostes per una nova forma d’emprendre en femení. Entre els ponents, la trobada comptarà amb la presència de Sor Lucía Caram, Miquel Huguet i Víctor Küppers.

L’aposta, organitzada per la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat, busca trobar un model diferent del d’un món de l’empresa basat en la competitivitat en un moment en què, segons Miquel Huguet, el conferenciant, formador i ponent del congrés, el món empresarial “es troba amb una necessitat imperiosa de canvi” i ja s’ha “exhaurit el model de competència” comercial. "El model de creixement econòmic que es fonamentava en el sector immobiliari no era saludable" explica, i afirma que s'ha de buscar una nova forma d'emprendre que trobi "la novetat sense perdre la funcionalitat, necessària per donar un valor afegit a les noves propostes" en tots els camps.

El congrés, que servirà a més com a punt de trobada entre diferents empresaris i emprenedors, es basarà en la reunió de públic i conferenciants per extreure noves solucions a partir del "networking" i la interacció, i durarà de les 9 a les 19 h. El programa inclou conferències i taules rodones, així com diversos moments de descans per afavorir el contacte directe entre els assistents. Les entrades s'hauran de comprar amb antelació a la seva web.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem