Sant Cugat celebra la Nit de l'Art i el Dia dels Museus amb tot tipus d'activitats

El plat fort de la celebració serà aquest dissabte, 20 de maig

Sant Cugat celebrarà la 17a Nit de l'Art aquest dissabte, 20 de maig. Una cita en què els galeristes i l'art local obriran les seves portes fins a les 12.00 h de la nit. 

La 17a edició arriba marcada per la voluntat, per part dels representants de les arts visuals i plàstiques de la ciutat, de proposar un nou format en futures edicions. En aquest cas, Cristina Villar, propietària de la galeria Context, en representació de la Taula d'arts visuals i plàstiques de Sant Cugat, ha explicat que "la Nit de l'Art en els últims anys havia trontollat una mica. El que ens vam plantejar és que com que els temps van canviant, seria interessant que la nit de l'art canviés i que esdevingués més com un projecte d'art, en què tots els agents que treballen amb l'art a Sant Cugat poguessin participar dins d'una unió, d'un fil conductor que és el que cal redissenyar entre tots".

La manera de fer realitat aquest canvi és, tal com explica Villar, "fent soritr l'art al carrer amb més dies i tot tipus d'activitats, com xerrades, visites guiades". El canvi però, no arribarà fins l'any vinent.

25 espais i més de 60 activitats

Imatge de la presentació de la 17a Nit de l'Art FOTO: Localpres

La 17a Nit de l'Art oferirà més de 60 activitats en 25 espais diferents de la ciutat. Un programa d'activitats que començava dijous, 18 de maig, amb la inauguració de les exposicions del Festival Internacional Loop BCN de Videocreació i acabarà diumenge 28 de maig amb un Curs de pintura i dibuix sobre ceràmica. 

El plat fort de la cita tindrà lloc aquest dissabte, 20 de maig, quan les galeries i els Museus de Sant Cugat obriran fins les 12.00 h de la nit amb diverses activitats. 

Consulteu el programa de la Nit de l'Art en aquest enllaç

Més informació
 
Comentaris

Destaquem