Sant Cugat es prepara per a la 3a Trobada Trabucaire

Se celebra el dissabte, 4 de novembre, a partir de les 18 hores

Els Trabucaires de Sant Cugat organitzen el dissabte, 4 de novembre, la 3a Trobada Trabucaire local. Una trobada que començarà a les 18 hores i que aplegarà una trentena de trabucaires a la ciutat.

Al costat dels Trabucaires de Sant Cugat enguany participaran els Trabucaires d'Ocata (El Masnou) i els Trabucaires de Santa Coloma de Gramanet. També participaran de la trobada Diables de Sant Cugat amb diables, malabars, i tabalers.

La trobada començarà a les 18 hores amb la rebuda de les colles participants en la plaça Onze de Setembre. Des d'aquest punt, a l'encreuament entre l'avinguda de Gràcia i la rambla de Ribatallada, començarà la cercavila a les 18.30 hores.

Una cercavila que passarà per carrer de Francesc Moragas, rambla del Celler, plaça de la Vila, passeig de Francesc Macià i carrer de Castellví. El punt final el posarà la tronada final amb salva conjunta a les 19.30 hores.

Recomanacions de seguretat

La segona trobada de trabucaires de Sant Cugat se celebrava el 31 d'octubre de 2016 FOTO: Lali Puig

L'organització adverteix a les persones amb problemes d'oïda o amb sensibilitat auditiva, en especial la gent gran i els infants, que adoptin mesures de precaució.

Es recomana no estacionar vehicles al llarg del recorregut i protegir els vidres amb cartó o roba no sintètica.

No llanceu aigua sobre els diables perquè porten pólvora i seria perillós.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem