Sant Cugat manté viu el Paga-li, Joan per Festa Major

Els organitzadors de la dansa animen a la ciutadania a enviar vídeos mostrant els passos del Paga-li, Joan per fer un muntatge del ball sencer que es retransmetrà telemàticament el dia de Sant Pere

La Comissió del Paga-li, Joan vol mantenir vigent el ball tradicional de Sant Cugat, que se celebra durant la Festa Major cada 29 de juny, coincidint amb Sant Pere, patró de Sant Cugat, després que l'Ajuntament de Sant Cugat cancel·les la Festa Major d'enguany per la crisi sanitària de la COVID-19. És per això, que els organitzadors han proposat als santcugatencs enregistrar un vídeo per mostrar els passos de la dansa típica local.

Per participar en l'activitat, l'Escola d'Art ha dissenyat un vano plegable, que s'enviarà a totes les llars de Sant Cugat, amb les instruccions per enregistrar el vídeo, que es podrà fer fins al 10 de juny. A més, els organitzadors compartiran la música del Paga-li, Joan i un tutorial dels passos al YouTube per a tots aquells que vulguin participar.

Així ho expliquen Laura Fernández i Roger Cusidó, membres de la Comissió del Paga-li, Joan, en un comunicat oficial: "Aquest Sant Pere no volem perdre la tradició de ballar el ball del vano i el ram, el Paga-li Joan, tan arrelat a la ciutat. Així que aquest any, ens reinventem! El Paga-li, Joan, viu ara i sempre"

Amb tot, la Comissió del Paga-li, Joan muntaran un vídeo que reproduirà la dansa local i que es retransmetrà en directe el 29 de juny a les 20 hores. L'activitat s'emmarcarà en la intenció per part de l'Ajuntament de mantenir viu l'esperit de la Festa Major, juntament amb altres activitats com el 40è Concurs d'Arrossos, entre altres propostes.

Més info: El Concurs d'Arrossos de Festa Major es celebrarà de manera virtual

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
 
Comentaris

Destaquem