Sant Cugat tindrà un Comissionat del Monestir

En el ple d'aquest mes d'octubre s'ha fet públic la creació d'aquesta figura que té com a objectiu impulsar i supervisar el disseny del Pla director d'aquest monument

Amb l'objectiu de vetllar per la bona conservació del Monestir, Sant Cugat ha creat la figura del Comissionat per al Reial Monestir de Sant Cugat. Mitjançant un decret d'alcaldia, l'Ajuntament ha nomenat, Josep Lluís Alay, com aquesta figura, Alay, havia estat director de l'àmbit de Cultura, Coneixement i Promoció del consistori santcugatenc des del 29 de juny d'enguany fins ara, ocupa actualment una plaça com a tècnic assessor de la presidència i comissionat de Relacions Institucionals a la Diputació de Barcelona.

Entra altres, la funció d'aquesta figura serà supervisar l'elaboració del Pla d'usos del Monestir que reforci la unitat del monument: Claustre, església, palau abacial i entorn; així com Impulsar i dissenyar el Pla director del reial Monestir. A més, es promourà la creació d'un òrgan de govern del Monestir on hi hagi l'Ajuntament i altres institucions.

Mireu les imatges del ple d'aquest octubre a la galeria

Més informació
 
Comentaris

Destaquem