'El Súper Punt' i 'El Ramat del Gerbert' guanyen el concurs de comparses

Una vintena de grups han participat de la tradicional rua de comparses de Carnaval a Sant Cugat

'El Súper Punt' en la categoria d'adults, i 'El Ramat del Gerbert', en la categoria infantil, han estat els guanyadors del concurs de comparses de la Rua de Carnaval de Sant Cugat del Vallès celebrada aquest dissabte, 22 de febrer. Una rua que enguany s'unificava amb la infantil, que tradicionalment se celebrava el diumenge al matí, i que ha comptat amb una vintena de grups participants.

Rua de comparses infantil i adults de Carnaval. Foto: Bernat Millet.

'El Súper Punt', guanyadors de la categoria d'adults, recordaven el Club Super3 Tres, i han rebut com a premi 500 euros. El segon premi ha estat compartit entre 'La subhasta' i 'El funeral de la T-10', i el tercer premi l'han recollit 'Infinits Somriures'.

 
'El Súper Punt', guanyadors del concurs de comparses d'adults. Foto: Bernat Millet.

'El Súper Punt', guanyadors del concurs de comparses d'adults. Foto: Bernat Millet.

El guanyador de la categoria infantil, que han rebut 300 euros per destinar a una activitat de l'escola, han estat 'El ramat d'ovelles del Gerbert'. El segon premi ha estat per 'La Vila dels PINSgüins', i el tercer, per 'La Mirada'.

'El ramat del Gerbert', guanyadors de la categoria infantil del concurs de comparses. Foto: Bernat Millet.

'El ramat del Gerbert', guanyadors de la categoria infantil del concurs de comparses. Foto: Bernat Millet.

 

En total han participat 10 comparses infantils, una de les quals no ha pujat a l'escenari, i 8 d'adults, 7 de les quals anaven a concurs.

Unes comparses, en molts casos, reivindicatives, com en el cas de La Mirada, que reivindicaven l'escola promesa, o diferents vinculades amb el medi ambient i l'emergència climàtica, i també sobre el feminisme o el canvi en els títols de transport.

Crida del Gall. Foto: Bernat Millet.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem