Surten a la venda els abonaments pel Teatre-Auditori

A partir del 5 de setembre

El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès posa a la venda els abonaments de la temporada de tardor-hivern 2018-2019 (de setembre a febrer) a partir d'aquest dimecres 5 de setembre. La venda general d'entrades individuals comença el dimecres 12 de setembre. Els primers dies, 5 i 12 de setembre, la venda d'entrades és al vestíbul de l'equipament santcugatenc, entre les 9 del matí i les nou de la nit. La resta de dies ja es podran adquirir per internet. Hi ha diferents tipus d'abonaments, que permeten seleccionar els espectacles de teatre, música, dansa o familiars, entre altres. A més, hi ha descomptes, per exemple pels menors de 29 anys o majors de 65.

D'altra banda, el Teatre-Auditori ja ha posat a la venda les entrades anticipades per alguns dels principals espectacles de la temporada. Així, ja estan disponibles per Internet les localitats per a Carlos Núñez (28 setembre), Ramon Mirabet (5 octubre), Sergio Dalma (14 octubre), Blaumut/ONCA (20 octubre), Dúo Dinámico (17 novembre), Stacey Kent (24 novembre), Kyle Eastwood (25 novembre), Luz Casal (1 desembre), Jarabe de Palo (20 desembre), Ismael Serrano (19 gener), Carmina Burana de la Fura dels Baus (11 al 13 gener) i el Festival Petits Camaleons (6 i 7 octubre).

Enguany, el Teatre-Auditori celebra la seva 25a temporada i ho fa amb una programació espectacular. Noms com Emma Vilarasau, Luz Casal, Kyle Eastwood o Júlio Manrique són alguns dels protagonistes per aquesta temporada de l'espai cultural de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem