‘Tants records’ s'estrena el 18 d'octubre a Manresa

L'espectacle de l'Esbart Sant Cugat, que es va preestrena per Festa Major, ja té data d'estrena absoluta dins de Fira Mediterrània

Després que la plaça de l’Om de Sant Cugat es quedés petita en dues ocasions per Festa Major per descobrir com serà el nou espectacle de l'Esbart Sant Cugat, Tants records ja té data d'estrena absoluta. Serà el diumenge, 18 d'octubre, a les 12.30 hores.

Una estrena que s'emmarca en la programació de la 18a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que se celebra del 15 al 18 d'octubre. L'espectacle es representarà al Teatre Conservatori, i les entrades ja estan a la venda (8 euros anticipada i 10 euros a taquilla).

L’espectacle, que recentment ha rebut la Beca Cultura Popular 2015 de la Fundació Jaume Casademont, portat a l’escenari el Cos de Dansa de l’Esbart fusionat magistralment amb la música en directe de Pere Martínez Quartet, i una acurada escenografía

La proposta

 L'espectacle s'estrena a Fira Mediterrània de Manresa. FOTO: Aida Sotelo

Tants records és la primera proposta, en més de 15 anys, en què el Cos de Dansa porta a l'escenari un espectacle amb músics en directe. Una formació musical que forma part del conjunt de l'espectacle i les coreografies, fusionant veu, instruments i dansa.

Laia Martínez, actual directora del grup, és la creadora de la proposta que s'ha preestrenat aquest diumenge a Sant Cugat. Un espectacle que ha portat a l'escenari 21 balladors i 4 músics. A la veu, Pere Martínez; al celo, Martín Meléndez; a la guitarra, Rubén Flores; i a la precussió, Xoan Sánchez.

Un espectacle que, com el grup de dansa apunta, “sorgeix del neguit de fer un pas endavant amb la innovació de la dansa d'arrel que caracteritza al Cos de Dansa, incorporant músics i veu en directe i barrejant estils, apropant cultures diferents i experimentant amb la combinació de la veu flamenca i la llengua catalana”.

El vídeo de l'actuació per Festa Major

Més informació
 
Comentaris

Destaquem