Teatre i gastronomia al festival grec amb empremta santcugatenca

El Cafè Belgrado s'encarregarà de brindar el servei de l'hostaleria del festival Grec de Barcelona

Gaudir de nits úniques que uneixen cultura i gastronomia en un recinte increïble serà possible aquest estiu de la mà del festival Grec de Barcelona i el Cafè Belgrado. I és que la marca santcugatenca serà l'encarregada de brindar el servei de l'hostaleria d'aquest festival que se celebra cada any a Barcelona entorn el teatre, la dansa i la música i que s'allarga durant el mes de juliol.


Una proposta gastronòmica per a tots els gustos i basada en la cuina d'abans amb una mirada actual, en la que prima la qualitat, acompanyada d'unes vistes meravelloses sobre la ciutat de Barcelona. A més, i durant el mes d'agost els plats del Cafè Belgrado també estaran presents al San Miguel Mas i Mas Festival.

Per un preu de 28 euros el menú inclou plats en els que s'inclouen plats tan diversos i atractius com el bacallà en tempura, albergínia fumada i salsa taré, la burrata amb tàrtar de tomàquet ecològic, créixens vermell i cruixent de pa, el caneló de rostit amb salsa de foie i shitake, l'arròs sec amb papada cruixent, sardina fumada i verduretes i la picanya de vaca vella amb albergínia fumada a la mostassa, entre d'altres. Pel que fa als postres s'alternen diversos dolços com la crema catalana amb sucre cremat, el babà au rhum amb xantillí de vainilla i la tatin de poma amb crema de llet calenta i compota de pomaLes reserves es poden fer al telèfon 682 776 299 o al mail: reserves@cafebelgradoesgrec.com.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem