contingut promocionat
Amat Cultura L

 

 

Toni Rodríguez presenta a Sant Cugat el seu llibre 'Aquella colla de fills del 68'

L'acte és gratuït i està obert a tothom prèvia inscripció al formulari

El periodista català i llicenciat en Dret Toni Rodríguez presentarà el seu llibre 'Aquella colla de fills del 68', el pròxim dimarts 5 de juliol a les 19 h a la sala El Siglo del Mercantic.La presentació tindrà forma de taula rodona i serà protagonitzat pel periodista, Víctor Costa; Immaculada Amat, empresaria; Ramon Balasch, escriptor i el mateix autor del llibre. Per assistir a la presentació, caldrà omplir el formulari que s'adjunta més avall.

La presentació del text està coorganitzat pel TOT Sant Cugat i compta amb el patrocini d'Amat Cultura i la col·laboració d'Òmnium Cultural. 

 

Més sobre 'Aquella colla de fills del 68'

El text s'ambienta a Sant Adrià de Besòs el 25 d'octubre de 1990 a les 6 del matí, quan els treballadors de Ginés y Navarro són apedregats quan aixecaven la tanca d'unes obres maleïdes pels veïns. L'ajuntament volia fer-hi 196 pisos de protecció oficial per reallotjar families estructurades de La Mina i poder-hi enderrocar els blocs més conflictius. La revolta va durar 5 dies. El projecte coincidia amb la negociació d'un centre comercial al barri de La Catalana, impulsat per un promotor marsellès, antic legionari i exmembre de l'OAS. El xoc d'interessos entre polítics locals, màfies i patriarques de segona generació, mentre la gent guapa del PSC i Convergència, més atents als Joc s Olímpics del 92 que no pas a les misèries d'aquell abocador de Barcelona, s'ho mirava de reüll.

Embolicats en aquella troca, una colla d'antics companys de lluita antifranquista experimenten una gran mutació ètica i moral. Temps a venir, Jordi Martínez, un periodista rebel que fa de cambrer, investiga el cas, fins que el seu assenyat germà el força a pactar una sortida. El Cristo de Lepanto, comprensiu i bon amic de la mare, accepta la claudicació i acaba fent l'ullet al Jordi des de la foscor de la capella. I és que hi ha periodistes que, de tant en tant, veuen coses que semblen invisibles.

Si no veus correctament el formulari clica aquí.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem