Torna el concurs 'Pugem a l'escenari'

La data limit per inscriure's al concurs serà el pròxim divendres, 1 de maig, a les 20.30 h

La III edició del concurs d'interpretació musical Pugem a l'Escenari torna a Sant Cugat. La iniciativa pretén promoure l'educació musical i la cultura a Sant Cugat, està organitzat per Joventuts Musicals de Sant Cugat, patrocinada per Pleniluni Musical i compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

La inscripció per participar es farà de manera telemàtica en aquest formulari, la data limit per inscriure's al concurs serà el pròxim divendres, 1 de maig, a les 20.30 h.

 

En aquesta ocasió el concurs té dues categories:

Categoria A: Per a músics nascuts entre els anys 2004-2016 (4 a 16 anys), de la que es premiaran dos músics.
Categoria B: Per a músics nascuts entre els anys 1990-2015 (17 a 30 anys), en la que es guardonaran un total de tres músics. 

 

Premis:

Tothom quin vulgui participar haurà d'enviar la peça del concurs gravada amb els seus propis mitjans entre els 4 i el 8 de maig i es penjaran al canal de YouTube de Pleniluni Musical. Les votacions estaran obertes fins al 19 de juny i els i les artistes dels cinc vídeos amb més Likes de cada categoria passaran a l'última fase del concurs. Els guanyadors es decidiran en una festa de cloenda el 26 de juny on el jurat decidirà qui és el guanyador. El guanyador o guanyadora de la Categoria A serà premiat amb un val de 100 € per i el de la Categoria B, obtindrà un val valorat amb 200 €, ambdós vals gastar a Pleniluni Musical. Els finalistes del concurs rebran també un val de 50 € per a gastar a Pleniluni Musical.

A més, qui ho sol·liciti serà inclòs a la programació de Joventuts Musicals de Sant Cugat com a teloners dels concerts de cambra que la institució organitza de manera regular.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem