Uns The Risas immensos fan tremolar el Teatre-Auditori

La música local demostra un cop més que està a l'altura de les millors sales posant-se el públic a la butxaca

El funk ha envaït aquest divendres, 20 de gener, la sala del Teatre-Auditori de Sant Cugat. Ho ha fet amb la formació local The Risas, i molt amics, tancant la gira de presentació del darrer treball del grup, Cucurelles.

Arnau Tordera ha estat un dels col·laboradors FOTO: C.C.

A sobre l'escenari, una vintena de músics de la formació interpretant els temes que conformen el treball, i en la majoria dels casos, acompanyats per altres artistes que no han faltat a la cita. Més enllà de les veus de Pol Cortés i Martí González, han cantat els Cybee, Da Beat,Pol Cardona, Izah, Monica Green o Arnau Tordera, entre d'altres, convertint l'escenari en una festa.

Per tancar les col·laboracions, Fundación Toni Manero. Mentrestant, un públic atent i entregat gaudia de la proposta, acabant amb tota la platea dempeus ballant al ritme que marcaven els santcugatencs. A la platea, i a l'escenari, ja que el grup ha demanat en diferents ocasions la col·laboració del públic per ballar els seus temes.

Una trentena de persones a l'escenari FOTO: C.C.

Al final, una trentena de persones sobre l'escenari posaven punt final a dues hores de concert intenses, i amb ganes de més entre els assistents. Un tancament de gira a l'alçada de la sala, i de la música local.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem