Vall Karsunke exposa a Blanca

La galeria inaugurarà la mostra el dissabte, 1 de juliol, a les 19 hores

Vall Karsunke exposa a partir de l'1 de juliol a la galeria Blanca, by Erai, de Sant Cugat del Vallès. Una exposició que porta per nom "La barretina catalana: un símbol d'un país".

Una vintena d'obres exposades, més altres en catàleg, en les quals l'artista, nascut a Barcelona el 1967, fa una interpretació personal d'aquest element, amb la tècnica del collage, acrílic, i oli sobre tela. Unes obres que es podran adquirir a partir de 100 euros, i fins a 1.500 euros, i que es podran veure exposades fins al dia 28 de juliol a la sala.

Vall Karsunke no és el primer cop que exposa a Sant Cugat. Ho ha fet en diferents espais, i serà el tercer cop que ho fa a la galeria Blanca, després de participar de la col·lectiva inaugural de la sala i de la col·lectiva de Nadal. A més, ha exposat arreu de Catalunya, i a diferents llocs d'Europa, com Polònia i París.

Amb aquesta exposició la sala tancarà temporada. Durant tres setmanes, la sala estarà tancada, i obrirà al setembre amb una mostra col·lectiva. A l'octubre exposarà la santcugatenca Cristina Cabané.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem