VÍDEO: Les escoles de dansa de Sant Cugat s'uneixen per celebrar el Dia de la Dansa

Tot i les restriccions a causa la Covid-19, les escoles de dansa de Sant Cugat mantenen viu l'esperit del Dia Internacional de la Dansa amb un vídeo

Les escoles de dansa de Sant Cugat han volgut mantenir viu l'esperit del Dia Internacional de la Dansa, celebrat el dijous 29 d'abril, i després de no poder celebrar-ho a causa les restriccions de la Covid-19, per segon any consecutiu, han decidit unir-se per crear un vídeo. Així doncs, la 17a edició de Sant Cugat Balla s'ha viscut d'una manera diferent, però mantenint l'essència dels darrers anys.

 Al vídeo han participat les següents escoles: La Tacones, Centre de Dansa Laura Esteve, Fusió música i dansa, Escola Sant Cugat, Grup Mediterrània i Afro Alamuta amb l'objectiu de transmetre el sentiment d'esforç i de perseverança amb el qual han continuat treballant, tot i l'actual situació de la Covid-19.

D'altra banda, la programació professional de Dansa del Teatre-Auditori prevista pel mes de maig es mantindrà en peus i mentre que Alicia Alonso acostarà Gala Centenari a la ciutadania, el divendres 7 de maig a les 20 hores, el diumenge 23 de maig serà el torn de Maria Antonieta amb Malandain Ballet Biarritz.

 
Comentaris

Destaquem