Xavier Bosch presenta la seva novel·la, 'Nosaltres dos', a Sant Cugat

L'escriptor santcugatenc explicarà la seva nova proposta literària al Claustre del monestir el divendres, 24 de març

El santcugatenc Xavier Bosch acaba de publicar Nosaltres dos, un text amb què l'autor explora el poder de l'amistat. Un llibre que es presentarà a Sant Cugat el divendres, 24 de març, al Claustre del Monestir. Un acte que començarà a les 19.30 hores i en què l'autor explicarà els motius d'aquesta nova proposta.

La presentació d'aquest llibre està organitzada per Òmnium Sant Cugat i el TOT Sant Cugat, el patrocini d'AMAT Immobiliària i la col·laboració del Museu de Sant Cugat i l'Ajuntament de Sant Cugat.

Després de l'èxit d'Algú com tu, Premi Ramon Llull 2015, Xavier Bosch presenta ara una novel·la sobre el poder de l'amistat, i n'explorar els límits.

El Kim i la Laura es coneixen a la universitat. Vénen de mons molt diferents. Ell, seductor i despreocupat, és fill d'un hoteler del passeig de Gràcia de Barcelona. Ella, de Banyoles, és senzilla, idealista i sap que la vida es basa en els detalls. Junts riuen, es diverteixen i, units pel vincle de l'amistat, superen els esculls del destí. Malgrat els seus camins divergents, saben que sempre hi són per ajudar-se. Tant se val la distància. Tant se val que triguin molt temps a retrobar-se. Són dos amics, com n'hi ha pocs, a prova de tot.

És possible l'amistat entre un home i una dona?
 

L'autor

Portada del llibre

Xavier Bosch va néixer a Barcelona el 1967. És autor de la trilogia de novel·les del periodista-investigador Dani Santana: Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut del 2010), Homes d'honor (2012) i Eufòria (2014). Posteriorment va publicar Algú com tu (2015) amb la qual va guanyar el XXXV Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull.

Anteriorment, havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992) i Vicis domèstics (1998), i la novel·la juvenil La màgia dels reis (1994).

Periodista de llarga trajectòria, ha estat creador de formats audiovisuals d'èxit com ara Alguna pregunta més?, El Món a RAC1 o El gran dictat. Ha estat cap de programes de RAC1, director de L'Avui, del documental La fleur i de l'Àgora de TV3. Actualment és articulista i membre del consell editorial de l'Ara.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem