5 projectes per al pressupost de lliure disposició a Mira-sol

Les propostes se centren en la millora de la via pública al barri

Cinc projectes són els que opten a ser aprovats pel Consell de Barri de Mira-sol per destinar-hi els diners del pressupost de lliure disposició de què disposa el barri per a l'any 2017. Uns projectes centrats, majoritàriament, en millorar la via pública a Mira-sol.

Els projectes inclouen la millora dels punts sense enllumenat als Jardins de Miquel Martí i Pol al barri, així com la millora de l'enllumenat al Camí de l'estació FGC de l'HGC.

Igualment, es proposa portar a terme pintura mural i arranjaments al terra de davant del camp de futbol, al passeig del Roser, i la creació d'un carril bici des de Mas Gener fins al Casal, el Complex Esportiu i l'Escola Catalunya. Paral·lelament, es realitzaria un estudi sobre les necessitats globals de carrils bici al barri.

Finalment, es destinaria una partida a la finalització de l'Hort Comunitari de Mira-sol, situat al costat del Casal.

Aquestes són les propostes que han sorgit després de debatre, al Consell d'Entitats, les propostes fetes per les entitats i associacions del barri entre el 10 d'abril i el 24 de juny. Una reunió que se celebrava el passat 1 de juny en la qual es van avaluar les diferents propostes en funció de les necessitats del barri, com explica el sotspresident del Consell, Xavier Barbany.

Unes propostes que resten pendents d'aprovació al pròxim Consell de Barri de Mira-sol, que se celebrarà de manera extraordinària el 15 de juny a les 20 hores. Durant el mateix Consell, es farà seguiment de l'estat d'execució dels projectes corresponents a l'exercici del 2016.

Mira-sol disposa de 80.000 euros de lliure disposició per aquest 2017 que, sumats als diners restants d'exercicis anteriors, suposen una xifra de 158.077 euros.

Consell d'Entitats

El Consell d'Entitats és un grup de treball del Consell de Barri de Mira-sol format per les associacions veinals, la Coordinadora d'entitats, l'AMPA de l'escola Catalunya i el col·lectiu de la gent gran del barri, i té per objectiu valorar els projectes del pressupost de lliure disposició, així com fer el seguiment de l'execució dels projectes aprovats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem