ADE Vallès suma 10 anys celebrant i premiant els valors femenins a l'empresa

La Masia Can Ametller ha estat l'escenari de la IV edició dels Premis ADE Vallès

L'Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès (ADE Vallès) ha celebrat els seus deu anys d'existència aquest divendres, 25 de novembre, en una gala on s' han entregat els premis ADE Vallès, que premien el talent femení i els valors femenins dins de l'empresa.

Així s'han premiat  Eva Blanco, directora de Relacions Institucionals i Comunicació a HP i líder de Lean In Network Barcelona amb el Premi Honorífic ADE. El Premi a la constància ha sigut per Eva Fontanet, directora de Sanitas a Sabadell. Lidia Codinachs, CEO de la Agencia de RRPP, Organització d'Esdeveniments i Comunicació Lidia Codinachs i fundadora del congrés Women Evolution, ha rebut el Premi a la creativitat. Per la seva banda, Ramon Grau, fundador de Ràdio Sant Cugat, president de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació i president del grup Totmedia, empresa editora del TOT Sant Cugat, TOT Rubí, TOT Cerdanyola i VIAempresa, entre altres, ha rebut el Premi Home amb valors. 

Foto dels guanyadors. FOTO: Bernat Millet.

La presidenta d'ADE Vallès, Mónika Balsco, ha inagurat l'acte amb un discurs amb el qual ha destacat la importàncai de la unió per arrbar a la igualtat. "Companys homes, avui esteu inclosos en aquest femení plural. És màgic reunir persones diverses que comparteixen visió de treballar per un min millor perquè se saben part d'un moviment que et dona l'energia necessària per treballar sense defallir", ha dit. 

Al seu torn l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha aprofitat el moment per recordar el Dia Contra les Violències Masclistes. "Qualsevol espai és necessari i sumar per lluita per erradicar aquesta xarxa social. No volem normalitzar cap d'aquesta situació, a les dones ens calen espais per socialitzar-nos i fer xarxes ADE Vallès representa aquests valors".

En aquest sentit, també s'ha expressat la premiada Eva Blanco que ha destacat la importància de les xarxes de dones i que n'hi hagi "com més millor. I la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria Eugenia Gay, que ha subratllat també al necessitat que les dones treballin juntes. "No podem retrocedir, els hi devem a milers de dones que han lluitat pels nostres drets", ha dit.

En l'acte, a més de dones empresàries i directives, es premia també un home pels seus "valors ADE". Així, enguany el premiat ha estat Ramon Grau, que ha subratllat que al capdavant dels mitjans que edita hi ha dones directives. "Ho són perquè són les millors per fer aquesta feina i perquè crec que la dona té un paper més enllà dels estereotips com sensibilitat, disciplina, perseverança, escolta activa, treball en equip, compromís social". Grau ha valorat també el que aporten les dones en els equips de treball de les empreses. "La dona ha arribat a les organitzacions per començar a canviar les regles de joc, unes noves regles per fer moure moltes cadires, maneres de fer i referents tradicionals, facilita el treball en equip i fa les organitzacions més humanes. La dona, té una gran capacitat de resiliència, de lluita i de caure i tornar-se a aixecar"
 

L'acte ha comptat amb un homenatge a les juntes que van engegar el projecte. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem