L'Ajuntament construirà un laberint amb vegetació i una zona de Parkour pels joves

Els infants i joves de Sant Cugat han decidit on es destinaran 200.000 € del pressupost municipal

Els infants i joves santcugatencs han decidit per primera vegada on es destinarà part del pressupost municipal. Les propostes guanyadores, que comptaran amb una inversió de 200.000 € han estat cistelles de bàsquet i porteries de futbol als parcs (618 vots); construir un laberint amb vegetació per poder jugar (574 vots); instal·lar zones d'estada als parcs per seure en grup (521); i construir un espai per fer Parkour (401 vots).

Més info: Els infants i joves de Sant Cugat decideixen 200 mil euros del pressupost

Enguany es la quarta edició dels Pressupostos Participatius, i la primera on s'incorpora la participació del jovent. Han estat 1.262 (12,9%) santcugatencs d'entre 10 i 18 anys els que han votat per decidir què volien a la seva ciutat. Amb aquesta acció, l'Ajuntament busca potenciar la participació de la població més jove de Sant Cugat. El procés s’ha treballat amb el Consell d’Infants i el Consell de Joves, que han fet quatre sessions de treball per poder recollir propostes entre els seus centres educatius i després per prioritzar-les de cara a les votacions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem