Anticimex estrena nova seu a Sant Cugat

La inauguració s’emmarca dins del pla d’expansió de l’empresa per reforçar el seu lideratge en control de plagues

Edifici de la nova seu d'Anticimex a Can Sant Joan. FOTO: Artur Ribera Edifici de la nova seu d'Anticimex a Can Sant Joan. FOTO: Artur Ribera
L'empresa de control de plagues ha estrenat seu al parc empresarial de Can Sant Joan a Sant Cugat. La nova seu d’Anticimex400 metres quadrats i comptarà amb els serveis centrals i les oficines tècniques de I+D+i, que donaran suport a les 16 oficines repartides per tot el territori nacional.

L'acte d'inauguració d'aquest dimarts 9 de setembre, ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha manifestat que “la internacionalització va de la mà de l’especialització, la competitivitat i la innovació i també passa per captar inversors estrangers com és el cas d’Anticimex”. Per la seva banda, l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha expressat que “amb Anticimex seguim consolidant Sant Cugat com un bona ubicació empresarial i com bon un entorn de qualitat”. També hi han estat presents el President del Grup Anticimex, Olof Sand; Luca Micolitti, Vicepresident South Europe i el Director General d’Anticimex Espanya, Josep Valls. “Espanya té un fort esperit emprenedor i estic segur que aquesta oficina serà una font d’inspiració” ha explicat Sand.

La nova seu
La posada en marxa de les oficines centrals a Sant Cugat s’emmarquen dins del pla d’expansió que té previst la companyia per aquest any i que comprèn refermar la seva posició de lideratge a Espanya, ampliant la seva presència geogràfica i optimitzant la gestió de rutes dels seus equips tècnics. “A partir del 2015, tenim previst créixer al menys un 10% anual, tant en facturació com en plantilla, gràcies al creixement orgànic, però també pel pla d’adquisicions que esperem dur a terme”, ha assenyalat el Director General d’Anticimex Espanya, Josep Valls.


Nova seu de l'empresa Anticimex. FOTO: Artur Ribera

L'empresa

Anticimex es una companyia internacional de control de plagues creada el 1934 a Estocolm (Suècia). Avui està present en 14 països de tot el món i compta amb una plantilla de 3500 empleats oferint els seus serveis a més de 2,2 milions de clients. Al llarg del 2013, la companyia va facturar 378 milions d’euros (3,3 bilions de corones sueques). En l’actualitat ocupa la cinquena posició del ranking internacional d’empreses del sector.

Amb només un any d'experiència a Espanya, durant el 2013 l'empresa ha facturat 18 milions d'euros al país. Segons el director general d'Anticimex Espanya, Josep Valls, aquests bons resultats animen a la companyia a seguir apostant per ampliar la seva presència. Es preveu créixer un 3% durant aquest 2014. A Espanya, l'empresa compta amb una plantilla de 209 treballadors i és el cinquè mercat més important en relació al volum de facturació, per darrera de Suècia, Austràlia, Itàlia i Noruega.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem