La multinacional santcugatenca Anticimex creix un 14%

L'empresa, dedicada al control de plagues a Espanya, tanca el 2017 amb més de 25 milions d'euros de facturació

L'empresa multinacional sueca establerta a Sant Cugat Anticimex, dedicada al control de plagues, ha continuat la seva expansió al territori espanyol durant el 2017 i tanca l'exercici del 2017 amb un increment del 14% de la seva facturació. En total, la multinacional va ingressar, durant l'any passat, 25,5 milions d'euros i ja té una plantilla de 450 treballadors.


Anticimex va adquirir, a més, 5 noves empreses durant el passat any: 'Sertra', a Cadis, 'Biocon' i 'Ambisan' a Madrid, la divisió de plagues d''Extermin', a Castella-La Manxa, i 'Desinfecciones Benidorm' a la província d'Alacant. A més, aquest mateix febrer de 2018 va fer-se amb l'aragonesa 'Plagastop'.


Des de l'empresa indiquen que "la incorporació de noves companyies, combinada amb el creixement orgànic ens ajuda a enfortir la nostra presencia en l'àmbit nacional. El nostre objectiu és transformar el sector del control de plagues a Espanya a través d'un servei basat en la tecnologia".


La multinacional té 21 delegacions a la totalitat de la península Ibèrica, Balears i Canaries. A més té presència a 17 països a tot el món.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem