contingut promocionat
sc trade center

 

Ara és el millor moment per invertir en un despatx al Vallès

La ciutat vallesana compta amb més de 3.000 empreses i 11 polígons que conformen un mosaic empresarial dinàmic i divers

Si estàs buscant una oficina de lloguer per instal·lar el teu negoci o despatx, o, de compra, per invertir, el SC Trade Center ofereix diverses possibilitats d'espais a l'Edifici Porta Rubí, la zona més dinàmica de Rubí, molt a prop dels jutjats i a escassos 15 minuts caminant de la parada de FGC.

   Més informació

Situades a la primera i a la segona planta de l'Edifici Porta Rubí, ubicat a la carretera de Sant Cugat, número 63, aquesta finca se situa en un entorn privilegiat i compta amb accés directe a les principals autopistes, a la ciutat de Barcelona i a les principals ciutats de la comarca.

Totes les oficines estan dotades de sòl tècnic, fals sostre registrable i zones comunes amb banys, àmplies entrades, consergeria i terrassa exterior. L'edifici també disposa de servei de porteria de dilluns a divendres de 8 a 19 hores, càmeres de vigilància i places d'aparcament als baixos del mateix edifici.
 

Rubí, una ciutat atractiva per establir-se

A més la ciutat de Rubí està situada en el corredor central de Catalunya, una gran àrea que concentra la major part de les activitats econòmiques de la regió, a pocs quilòmetres de la capital catalana, l'Aeroport i el Port i a dues hores amb la frontera francesa.

Actualment, a Rubí hi resideixen més de 70.000 habitants i posseeix una superfície total de 33 quilòmetres quadrats. La ciutat vallesana compta amb més de 3.000 empreses i 11 polígons que conformen un mosaic empresarial dinàmic i divers. El sector industrial té un pes molt important a la ciutat, amb indústries principalment de l'àmbit farmacèutic, químic, del metall i de l'automòbil; però també de la indústria d'alt contingut tecnològic.

  Més informació

Més informació
 
Comentaris

Destaquem