contingut promocionat
sc trade center

 

SC Trade Center, compromesos amb la responsabilitat social corporativa

I és que com a empresa sensibilitzada amb les persones sèniors i el risc de l’exclusió social, per al Trade és molt important implicar-se en les entitats solidàries i sense ànim de lucre

Dins del compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa el SC Trade Center col·labor a estretament amb diverses entitats socials i del tercer sector per millorar entorn i societat. I és que com a empresa sensibilitzada amb les persones sèniors i el risc de l’exclusió social, per al Trade és molt important implicar-se en les entitats solidàries i sense ànim de lucre que treballen sobre el territori, ja que aquestes organitzacions juguen un paper clau en la millora de la qualitat de vida de les persones i en la resolució de problemes socials i amb un impacte directe sobre la comunitat.

  Més informació

Des de fa anys col·laboren amb les Aules d’Extensió Universitàries per a la Gent Gran de Sant Cugat que treballa amb el col·lectiu de persones majors de 55 anys perquè continuïn formant-se. A més, també donem suport a la Fundació Vinne que té per objectiu millorar la societat, promoure un món més just i sostenible, i contribuir a la construcció d’un futur millor i més pròsper per a tots i totes. Finalment, i entorn de Nadal, el Trade organitza  accions i aportacions a diverses entitats que ho necessiten.

  Més informació

Més sobre l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat, es va fundar el 2001. Totes les activitats que programen les Aules estan destinades a formar persones majors de 55 anys per gaudir d’una millor qualitat de vida i per fomentar un desenvolupament personal, cultural i social a través de conferències, tallers d’escriptura, grups de lectura, seminaris, tertúlies, noves tecnologies, visites i viatges d’extensió cultural. L’entitat, sense ànim de lucre, està oberta a escoltar i conèixer qualsevol classe de pensament, filosofia, enfocament religiós, social, econòmic o polític, cultural, científic, tecnològic...

La Fundació que connecta empreses i entitats del tercer sector

La Fundació Vinne és una iniciativa de compromís social que actua com a intermediari entre empreses i organitzacions del tercer sector. Una col·laboració que es posa en marxa mitjançant un procés en què s’analitzen les necessitats específiques de cada empresa i les entitats sense ànim de lucre amb les quals es vinculen. El resultat és la creació de serveis personalitzats que satisfacin les necessitats d’ambdues parts en els àmbits de la bugaderia, càtering, espais, gastronomia social, integració laboral, jardineria, marxandatge, neteja, personal per a esdeveniments i team building, entre d’altres.

El procés s’inicia amb el primer contacte entre les empreses i el tercer sector, i es fixen les bases per a la futura col·laboració. La nostra fundació no només facilita la connexió inicial sinó que també assumeix un paper actiu en el seguiment de la gestió al llarg de tot el procés per garantir una prestació dels serveis òptima i satisfactòria entre l’empresa i l’entitat. A més, la Fundació Vinne avalua tot el procés com a element clau de la seva metodologia i es fomenta la retroalimentació amb l’empresa i l’entitat sense ànim de lucre oferint les seves opinions i suggeriments per a millorar les col·laboracions futures.

Un enfocament que proporciona un mecanisme efectiu per unir món empresarial i entorn sense ànim de lucre i promou una relació simbiòtica en què tothom obté beneficis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem