contingut promocionat
logo europa center

 

 

Arriba a Sant Cugat l'estació més potent de càrrega de vehicles elèctrics

El nou centre de càrrega, amb una potència de 200 kW, està obert tant als hostes de l'hotel, com a particulars

Situat al carrer Danubi, 24, l’hotel Holiday Inn Barcelona-Sant Cugat ha estrenat el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics amb més potència de Sant Cugat i del Vallès.

Un centre de càrrega de vehicles d’alta potència

El nou centre de càrrega, amb una potència de 200 kW, està obert tant als hostes de l’hotel, com a particulars i es carrega a partir dels 240 panels solars que aporten fins a 100kW d’energia verda i que la propietat de l’hotel, EUROPA-CENTER Iberia, va instal·lar durant el mes de març. El punt de recàrrega instal·lat és un sistema de càrrega ràpida i permetrà carregar alhora 4 vehicles i és una aposta d’EUROPA-CENTER Iberia amb la protecció del planeta i la reducció de la petjada de carboni.

Molt a prop de Sant Cugat, un altre hotel promogut per EUROPA-CENTER Iberia instal·larà centres de càrrega d’alta potència.  Vuit carregadors al Holiday Inn Express & Suites.

Holiday Inn Express & Suites, pioner a l’Estat espanyol

EUROPA-CENTER Iberia s’ha associat amb IHG Hotels & Resorts per construir el primer Holiday Inn Express & Suites de l’Estat. Serà un equipament únic per a descansar en un viatge de negocis. Les 20 suites que incorporarà seran perfectes per a aquells qui vulguin gaudir d’una estada fora de casa en un ambient ideal.

El Holiday Inn Express & Suites Barcelona-Sabadell serà el segon hotel d’EUROPA-CENTER Iberia a l’Estat,  tindrà 130 habitacions (110 habitacions estàndards i 20 habitacions suite) i es construirà seguint els màxims criteris d’eficiència energètica i sostenibilitat. Aspirants a la certificació en sostenibilitat DGNB Gold, EUROPA-CENTER Iberia està fent una clara aposta per la conservació del medi ambient. Un exemple d’això  és que l’hotel es connectarà a la xarxa d’aigües regenerades municipal del sector de Sant Pau de Riu Sec.

EUROPA-CENTER ofereix oficines comercials sostenibles. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem