contingut promocionat
LogotipAssessoriaBaladaRGB

 

 

Assessoria Balada estrena web per apropar-se al públic digital

L'assessoria amb més de 20 anys d'experiència apropa el seu servei a les noves generacions

El món digital no para de créixer. Cada dia s'hi sumen centenars d'usuaris i l'any 2022 el nombre total ja va pujar fins als 5.000 milions. El procés de digitalització de la societat és imparable i les empreses cada vegada tenen més presència en l'àmbit digital. A Assessoria Balada en són conscients i, per això, han renovat la seva web, www.balada-assessors.com, per arribar a aquest públic emergent.

Més proximitat des del nou web d'Assessoria Balada

Des de la seva nova pàgina web els seus clients poden seguir l'actualitat del sector legal amb les notícies més interessants de les diferents àrees d'actuació: fiscal, laboral, mercantil, etc.

A més, ofereix les eines més interessants per al dia a dia de la teva empresa com ara documents Excels per facilitar el càlcul d'interessos per a l'ajornament de deutes o diverses aplicacions molt útils com una per calcular els interessos de demora.

També podràs accedir a l'apartat de guies pràctiques amb més informació d'interès per a la gestió diària de la teva empresa.

20 anys al teu servei

Assessoria Balada és una empresa que va fundar fa 20 anys Jordi Balada Martínez i que té experiència en l'assessoria d'empreses i, especialment, en l'assessorament a pimes i autònoms.

Es tracta d'un despatx amb professionals qualificats per donar la resposta que necessiten els seus clients amb un servei d'assessoria i gestió integral.

Els teus dubtes a Assessoria Balada

Entra a la pàgina web d'Assessoria Balada i posa't en contacte amb els seus assessors per sol·licitar qualsevol servei per a la teva empresa.

També pots contactar a través del telèfon 93 630 99 16, WhatsApp +34 652 36 57 35 i el correu electrònic info@balada-assessors.com.

I si et desplaces fins a les oficines de Sant Boi de Llobregat, t’atendran personalment en un ampli horari.

Assessoria Balada ofereix un assessorament fiscal de qualitat a empreses. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem