Com aconseguir nous clients a Sant Cugat amb Instagram?

El TOT Sant Cugat obre un cicle de formacions d’Instagram per a empreses locals de la ciutat

[ Aquest cicle ja s'ha fet. Fem formacions personalitzades. Si tens un negoci local i vols potenciar la teva estratègia d'Instagram, posa't en contacte amb nosaltres a: info@totmedia.cat ]

 

El TOT Sant Cugat ha començat un nou cicle de formacions temàtiques digitals per a empreses locals. L’objectiu d’aquestes formacions és ajudar a aquestes empreses a impulsar les seves xarxes socials per aconseguir nous clients. Les xarxes socials i concretament Instagram, és ara mateix la xarxa més popular i amb una comunitat jove cada vegada més gran i dinàmica. 

 

Cada vegada és més necessari que el comerç local inclogui les xarxes socials dins la seva estratègia com una oportunitat d’eixamplar el mercat. Les xarxes i els mitjans digitals poden dur més tràfic a la botiga física. S’ha d'intentar dur al client al punt de venda. Per això les xarxes socials i els mitjans locals com el TOT són una bona eina de promoció, sobretot per a gent que viu a prop de la botiga.

 

El TOT, com a mitjà líder de la ciutat amb més de 40.000 seguidors a les seves xarxes socials, volem compartir l’experiència en comunicació, continguts i coneixement de la ciutat per aportar valor i ajudar al comerç a digitalitzar-se i arribar a més clients.

 

Les formacions, de dues hores de durada, s'imparteixen a la seu de Totmedia, de 15 a 17h, per les nostres expertes en xarxes socials. Són gratuïtes pels clients del TOT Sant Cugat i estan dividies per sectors. Són sessions participatives adaptades a nivell local i sectorial. Aportem tècniques i eines per publicar més i millor i incrementar la comunitat i ho fem a partir d'exemples reals del sector. 

Inscripcions:

Inscripció limitada i gratuïta pels clients del TOT Sant Cugat.

Si tens un comerç o empresa a Sant Cugat i vols que t’ajudem a aconseguir més clients, inscriu-te a la propera formació que encaixi més pel teu negoci:

  • Salut: 26 de març (feta)
  • Gatronomia: 9 d'abril (feta)
  • Estètica i Moda: 7 de maig (feta)
  • Educació: 14 de maig (feta)
  • Llar: 21 de maig (feta)
  • Animals de companyia: 4 de juny (feta)
  • Sessió final: 18 de juny (feta)

Per a qualsevol dubte, contacta amb nosaltres a: info@totmedia.cat

Més informació sobre el sector:

La botiga de barri és l'ecommerce' del futur

Més informació
 
Comentaris

Destaquem