Promociona el teu negoci a Sant Cugat

Aconsegueix més clients a Sant Cugat amb el TOT

El TOT Sant Cugat som el mitjà líder de Sant Cugat que llegeix tota la ciutat i som la teva agència de màrqueting localConeixem la ciutat i tenim els mitjans. Promociona el teu negoci a l'aparador més gran de la ciutat.

 

  MÉS INFORMACIÓ

 


TOT Sant Cugat bodegó

 

Anuncia't al TOT Sant Cugat i fes-te visible a la ciutat

T'ajudem a arribar a tota la població. El TOT Sant Cugat som el mitjà líder a la ciutat a internet i en paper. Líders al carrer en paper, amb més de 18.500 exemplars setmanals, distribuïts cada divendres a 1.000 punts de la ciutat. Líders a internet amb més de 150.000 usuaris únics mensuals i més de 65.000 seguidors i subscriptors als diferents canals i xarxes socials. Som més a prop que mai.

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

Fes visible el teu negoci a Sant Cugat de forma permanent a partir de 36€/mes
El TOT és el teu aparador a internet i al carrer.

  • Posiciona’l i fes-lo visible a internet i al carrer

  • Aconsegueix que més clients et trobin i et coneguin

  • Digitalitza el teu negoci i fes-lo créixer

Has de ser-hi, funciona! Més de 300 clients hi són. També t'ajudem a posicionar la teva fitxa de Google my Business.

Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correu a info@totmedia.cat i t’ho acabarem d'explicar.

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

Has de ser al TOT

 

Campanya client TOT + GOOGLE post

Fes visible el teu negoci a Sant Cugat amb el TOT i Google

El TOT i Google són l’aparador ideal perquè el teu client et trobi i contacti amb el teu negoci. Aprofita la promoció de client TOT per tenir una fitxa al TOT digital i paper del teu negoci i també et potenciarem i gestionarem la fitxa Google My Business del teu negoci perquè sigui visible per sobre la competència quan els teus clients potencials cerquin els teus serveis a internet. Aconseguirem visites al teu web, trucades i visites a l’establiment. Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correu a info@totmedia.cat i t’ho acabarem d'explicar.

Campanya client TOT nou marqueting local

Som la teva agència de màrqueting local a Sant Cugat

A diferència d'altres agències de comunicació i màrqueting, a Totmedia tenim els mitjans líders a la ciutat per multiplicar l'abast del teu missatge. Coneixem el territori, tenim mitjans líders per ampliar la difusió, coneixem els hàbits de consum, creem continguts de valor, fem accions de màrquetingestratègia digital i gestió de xarxes socials. Dissenyem el teu web, aplicacions corporatives i executem l’estratègia global i local del teu negoci. Oferim un servei de comunicació únic, diferent i a mida per ajudar-te a generar més negoci. Tenim el coneixement i tenim els mitjans.

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

Ara és el moment de promocionar i digitalitzar el teu negoci local. Des del TOT Sant Cugat, t'ajudem a promocionar, digitalitzar i fer visible el teu negoci a la ciutat perquè els teus clients ho sàpiguen. Et planifiquem una campanya a mida, t'impulsem les xarxes socials i digitalitzem el teu negoci amb el teu web o comerç electrònic

T’assessorem i et fem un anàlisi gratuït de l’estat digital de la teva marca. La nostra missió és estar sempre a prop de l'economia de proximitat. Ens adaptem a les teves necessitats.

Truca’ns al 935908600 o envia’ns un correu a info@totmedia.cat i t’ho acabarem d'explicar. 

 

Fes que et trobin a internet. T'ajudem a digitalitzar el teu negoci

Som experts en continguts, màrqueting digital i xarxes socials. Amb una bona estratègia de màrqueting de continguits t'ajudem a posicionar el teu negoci perquè sigui visible i els teus clients potencials et trobin a internet.  T'ajudem a construïr i mantenir el teu web o e-comerce. També fem campanyes de Social Ads, Google Ads, SEM, SEO. 

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

Potencia les teves xarxes socials

T’ajudem a potenciar i gestionar les xarxes socials corporatives perquè arribis al teu públic potencial. Facebook, Instagram, Twitter, Google My Business, LinkedIn, campanyes de Social Ads per tenir més abast, trànsit al web i aconseguir més seguidors. 

Cada vegada és més necessari que el comerç local inclogui les xarxes socials dins la seva estratègia com una oportunitat d’arribar a més clients. Les xarxes i els mitjans digitals poden dur més tràfic al negoci físic. S’ha d'intentar dur al client al punt de venda. Per això les xarxes socials i els mitjans locals com el TOT són una bona eina de promoció, sobretot per a gent que viu a prop del negoci.

 

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem a obtenir més negoci:

Comencem?

info@totmedia.cat

93 590 86 00

 

 

  MÉS INFORMACIÓ

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem