Dilluns 13 s'explica el pressupost del 2012 a la ciutadania

La trobada està oberta a tota la població santcugatenca i s'hi podran fer preguntes

El proper dilluns 13 de febrer l’Ajuntament de Sant Cugat explicarà les línies mestres del pressupost municipal. El consistori ha convocat a la ciutadania a les 18 hores a la sala de plens de la casa de la vila per informar a tothom qui hi estigui interessat la composició del pressupost municipal i de les ordenances fiscals del 2012. Per Nadal l’alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, ja va avançar que els ingressos dels quals disposarà l’Ajuntament seran menys que els de l’any passat i que aquest fet suposarà ajustos a la majoria de les partides dels diferents departaments.

D'acord amb el nou reglament de participació ciutadana, l'equip de govern convoca l'audiència pública per escoltar les seves propostes i opinions en relació als pressupostos i les ordenances fiscals quinze dies abans que s'aprovin per ple.

Ordre del dia
En primer lloc s'explicarà el projecte del pressupost municipal i també el de les ordenances fiscals per al 2012. Després hi haurà una un seguit de torns de paraula de totes les persones que ho desitgin i, finalment, la intervenció del tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, per respondre les preguntes del públic assistent.

Què és una audiència pública?
El proper dilluns serà la primera vegada que l'equip de govern convoca una audiència pública, és a dir, una trobada entre els responsables municipals i la gent del poble per donar-los a conèixer quines són les directius d'actuació però també per recollir les seves opinions i propostes.

En aquest cas ha estat l'alcaldessa, Mercè Conesa, qui ha convocat l'audiència pública però també ho poden fer veïns i veïnes de manera individual, les associacions o grups que no superin el 10% dels inscrits al Registre municipal, el Consell de la Ciutat, els sectorials o el de districte així com l'Ajuntament, si ho considera necessari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem