El PSC demana un pressupost pactat i sense imposicions

Els socialistes avisen que per sumar-se a un acord caldria no rebaixar les partides de serveis socials, educació i foment de l’ocupació

Els socialistes de Sant Cugat volen que el pressupost de l’any que ve no sigui una imposició del partit que governa. El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat que s’imagina que donada la situació econòmica hi haurà partides que hauran de veure’s reduïdes. En aquest sentit, ha demanat a l’equip de govern que no actuï unilateralment i consensui amb les altres forces polítiques les prioritats de la ciutat a l’hora d’assignar les corresponents partides pressupostàries.

El PSC assegura que anirà a la negociació obert de mires, però que hi ha unes determinades àrees en les quals creu que no han de perdre diners respecte d’altres anys. “Els serveis socials, l’educació la promoció econòmica i les polítiques destinades al foment de l’ocupació són partides que no poden veure’s afectades per les mesures d’austeritat que impregnaran el pressupost.” Villaseñor reitera que sap que caldrà fer una rebaixa però aspira a que la decisió sigui consensuada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem