Aconsegueix el got de la fira del vermut i estalvia't cues

La fira se celebra el cap de setmana del 28 i 29 de maig

Per aconseguir el got per degustar els millors vermuts de Catalunya durant la Fira del Vermut, que se celebrarà a Sant Cugat el cap de setmana del 28 i 29 de maig tens dues opcions. La primera venir a la plaça Barcelona el mateix dia de la trobada i aconseguir els gots en un dels dos estands que hi haurà a la plaça, o bé a les oficines del TOT que romandran obertes durant tot el cap de setmana. En aquests tres punts també és on es podran trobar els tiquets per degustar els vermuts.



La segona opció, i la que et permetrà esquivar les cues el dia de la fira, és aconseguir el got dies abans de la fira. Així, pots venir a partir del dimecres 25 de maig a les oficines del Tot Sant Cugat a comprar el got anticipadament.



El preu del got, que és de vidre i serigrafiat amb el logo de la Fira del Vermut, és de 4 euros i els tiquets per a cada degustació tenen un preu d'1,5 euros. Tot i això, si vens acompanyat a la fira pots aconseguir un descompte i obtenir per deu euros dos gots amb dues consumicions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem