Els santcugatencs són els catalans que més compren per Amazon

Els santcugatencs són capdavanters en la compra de sabates

Sant Cugat és la ciutat catalana on més productes s'han comprat a través d'Amazon des de la posada en marxa d'aquesta plataforma de compra per internet el 2011, segons informa El Periódico. El rànquing de les ciutats que més han comprat a Amazon el completen Sitges i Barcelona.

A més, El Periódico afegeix que els santcugatencs tenen especial predilecció per les sabates, ja que són capdavanters a l'estat en la compra d'aquests productes. Actualment, Amazon és la sisena pàgina web més visitada a tot l'estat espanyol i a la seva botiga online disposa de 157 milions de productes.

Amazon és una companyia nord-americana dedicada al comerç electrònic a través d'internet. A l'estat espanyol va arribar el 2011 i des de llavors el seu creixement ha estat imparable. El dia de més vendes a l'estat va ser el 12 de juliol del 2016 (Prime Day), quan es van vendre 570.000 productes en 24 hores i el minut de la història amb més comandes, el 7 de gener a les 18.22 hores (primer dia de rebaixes d’hivern): 1.266 comandes en 60 segons. La comanda més ràpida es va entregar en 16 minuts a un client a Madrid, un biberó de 260 mil·lilitres, una tetina anticòlics i quatre brics de llet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem