Ja pots aconseguir el got de la fira del vermut al TOT

La fira se celebra el cap de setmana del 28 i 29 de maig

Des d'aquest dimecres, 25 de maig, ja es poden aconseguir els gots per per degustar els millors vermuts de Catalunya durant la Fira del Vermut, que se celebrarà a Sant Cugat aquest cap de setmana, els dies 28 i 29 de maig. Es poden trobar a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42.

En aquest punt es poden aconseguir anticipadament i així estalviar cues. Ja són molts els santcugatencs que s'han acostat fins al TOT a recollir el got. Si encara no el teniu, podeu passar per les oficines durant aquesta setmana, i també durant el cap de setmana de la fira, ja que romandran obertes durant tot el cap de setmana.

La segona opció per aconseguir-lo és venir a la plaça Barcelona el mateix dia de la trobada i aconseguir els gots en un dels dos estands que hi haurà a la plaça. En aquests dos punts, i a les oficines, també es podran trobar els tiquets per degustar els vermuts.



El preu del got, que és de vidre i serigrafiat amb el logo de la Fira del Vermut, és de 4 euros i els tiquets per a cada degustació tenen un preu d'1,5 euros. Tot i això, si vens acompanyat a la fira pots aconseguir un descompte i obtenir per deu euros dos gots amb dues consumicions.

El got de la Fira

Més informació
 
Comentaris

Destaquem